FT-225RD (Yaesu all-mode VHF TRX)

Dit is een project. De FT225RD is een van de beste 2 meter doosjes ooit gemaakt. Geheel uitgevoerd in halfgeleiders (da’s dan weer jammer) en goed voor 25W. Deze heeft in een contest groep gezeten en is zwaar verbouwd. Het zal een hele klus zijn hem weer origineel te maken. Ik heb reeds de nodige modificaties aan pll enzo doorgevoerd zoals je overal op het net kunt vinden. Nu moet de mode schakelaar helemaal opnieuw bedraad worden en het antenne relais weer aangesloten.
Hij is fototechnisch not niet klaar dus even een folder foto:

FT-225RD_Manual.pdf

FT-225RD_Schematic@656.pdf


Hier een fototje van de ellende aan de binnenkant. De mode schakelaar is al vervangen hier maar er ontbreekt nog het nodige draad. Er was erg veel verbouwd.

This entry was posted in Transceivers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.