Tektronix 600 series XY monitor

Deze Tek 600 serie monitor zat aan een Bruker ER001 spectrospectrometer timebase. Helaas hebben ze daar een deel van het voorfront voor verwijderd. Dus als iemand dat deel heeft liggen… Ik weet niet welk type het is. Het zou een 604 moeten zijn volgens de verkoper maar die heeft het deflection board links en deze rechts.
Het is een XYZ monitor met extra groot lang nalichtend P7 beeldscherm. Je sluit hem aan op bv de XY uitgang van een scoop of bv hurton tracker, zelfbouw SA of ander apparaat. Er zitten schakelaars in met 5x verzwakkers en een potmeter voor de fijn afstelling.

This is a Tek 700 series XYZ monitor. It had a P7 CRT and options 1-22 and 28-76. Insite are switchtes and two potentiometers to regulate deflection (5x and vernier). It was mounted to a Bruker ER001 spectrometer timebase. To bad they removed the frontpanael for that. It is in this picture coupled to a sampling scope. This is before I adjusted deflection to get the same proportions as on the Philips.

This entry was posted in Osciloscopes. Bookmark the permalink.

Comments are closed.